Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine duş aldırmak

Rüyada birine duş aldırmak

Rüyada birine duş aldırmak kar sağlayacağına, afiyette ve keyifte olacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birine duş aldırmak gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Rüyada birine duş aldırmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkekle duş almak sorunlarına da çözümler bulacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını duşta görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, moral bulacağına delalettir.

Rüyada duştan çıkan birini görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  yorulmaktadır.

Rüyada küvette duş almak aileyle iş yapmayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulur.

Rüyada duş almak karısının çok mutlu olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evinde duşa girmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada kadınla duş almak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, getirisinden daha fazla olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments