Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilir planlarınızı özel kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine veda etmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle vedalaşmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, keyifli hale geleceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada biriyle vedalaşmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşularla vedalaşmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlamak vedalaşmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, elinin de bolluk göreceğine, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments