Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine baklava yedirmek

Rüyada birine baklava yedirmek

Rüyada birine baklava yedirmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada birine baklava yedirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada baklava yediğini görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının baklava yediğini görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birine baklava yedirmek yeni bir ev alınacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin baklava yediğini görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, onların yaralarına merhem olacağına yorulur.

Rüyada kızarmış baklava görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada kuru baklava görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada baklava dağıtmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments