Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baklava yediğini görmek

Rüyada baklava yediğini görmek

Rüyada baklava yediğini görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada baklava yediğini gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada birine baklava yedirmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının baklava yediğini görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada baklava yediğini görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin baklava yediğini görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işarettir.

Rüyada misafire baklava ikram etmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada börek ve baklava görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ballı baklava yemek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, ilim irfan sahibi olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments