Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan topladığını görmek

Rüyada yeşil soğan topladığını görmek

Rüyada yeşil soğan topladığını görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, bazen umutlarını yitireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan topladığını gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada yeşil soğan toplamak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak kazancının çok daha fazla olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yeşil soğan topladığını görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, canlanacağına işarettir.

Rüyada bahçeden yeşil soğan toplamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan soğan toplamak bolluk ve bereket içinde olacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, takdir edileceği işler yapacağına inanılır.

Rüyada bahçeden soğan toplamak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan soğan toplamak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan toplamak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments