Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yastık almak

Rüyada birinden yastık almak

Rüyada birinden yastık almak onu hayallerine kavuşturacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada birinden yastık almak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada lekeli yastık görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastıkta saç görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış yastık görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada kirli yastık görmek halinin iyi olduğuna, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yastık düşürmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yastık görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yastık içinde altın bulmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments