Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka görmek

Rüyada toka görmek

Rüyada toka görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunların son bulacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada toka gördüyseniz:

  • İki türlü seçenekte sizi bekliyor olabilir.

Rüyada boncuklu toka görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına yorulur.

Rüyada birine toka almak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada birinden toka almak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret etmektedir.

Rüyada inci toka görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada toka toplamak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek tokası görmek rakipleri mağlup edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada birine toka vermek gelişim içine girileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada toka kolye görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, atılıma geçeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments