Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden reçel almak

Rüyada birinden reçel almak

Rüyada birinden reçel almak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, büyük borçların altında ezileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, eline para geçeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına alamet eder.

Rüyada birinden reçel almak gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada nar reçeli yemek ondan kazanç elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencerede reçel görmek yarar sağlamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada incir reçeli kaynatmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda reçel görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçel yapmak sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm reçeli görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine tabir olunur.

Rüyada erik reçeli görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine işaret eder.

Rüyada birinin reçel yediğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments