Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede reçel görmek

Rüyada tencerede reçel görmek

Rüyada tencerede reçel görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, işlerindeki karın artacağına, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede reçel gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada tencerede reçel görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada reçel yaptığını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, güzel işlere imza atacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karpuz reçeli görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızılcık reçeli görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kiraz reçeli görmek mutlu günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, nasibin bollaşacağına delalettir.

Rüyada ekmeğe reçel sürmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada incir reçeli almak rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına inanılır.

Rüyada incir reçeli pişirmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kişinin yüzünün güleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments