Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine peçete vermek

Rüyada birine peçete vermek

Rüyada birine peçete vermek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birine peçete vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada siyah peçete görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kullanılmış peçete görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sümüklü peçete görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli peçete görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalettir.

Rüyada peçete vermek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işarettir.

Rüyada tuvalet peçetesi görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı peçete görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, ister istemez çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz peçete görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments