Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peçete görmek

Rüyada peçete görmek

Rüyada peçete görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, üzücü haberler alacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada peçete gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Rüyada sümüklü peçete görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada renkli peçete görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah peçete görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz peçete görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz peçete vermek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pembe peçete görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada peçete aldığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kullanılmış peçete görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments