Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil peçete görmek

Rüyada yeşil peçete görmek

Rüyada yeşil peçete görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, zor günlerin yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil peçete gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Rüyada yeşil peçete görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada peçete vermek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada peçete görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak peçete görmek yeni bir iş bulacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette peçete görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt peçete görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli peçete görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel peçete görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments