Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden paket almak

Rüyada birinden paket almak

Rüyada birinden paket almak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, planların sarkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalettir.

Rüyada birinden paket almak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Rüyada birinden sigara paketi almak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çorba paketi görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kına paketi görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada sigara paketi bulmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine inanılır.

Rüyada paket kına görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye paketi görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, olaylı günler geçireceğine, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada paket helva görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, aşkının da kalıcı olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada paketleme yapmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, âlim kimselerden feyz alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments