Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paketleme yapmak

Rüyada paketleme yapmak

Rüyada paketleme yapmak malını ve canını riske edeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada paketleme yapmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada paket yapmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işarettir.

Rüyada paketleme yapmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden paket almak düze çıkacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paketle çay görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pakette gelinlik görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada paket helva görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine yorulur.

Rüyada sigara paketi satın almak büyük bir proje ortaya koyacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada mavi sigara paketi görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments