Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına paketi görmek

Rüyada kına paketi görmek

Rüyada kına paketi görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kına paketi gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada kına paketi görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada paket kına görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paket paket sigara görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, işlerine bereket geleceğine delalettir.

Rüyada dolu sigara paketi görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada paket paket süt görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine inanılır.

Rüyada paket çay almak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret eder.

Rüyada paket kek görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sigara paketi toplamak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments