Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paket kına görmek

Rüyada paket kına görmek

Rüyada paket kına görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Rüyada paket kına gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada paket kına görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada kına paketi görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada pakette çikolata görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, karanlığın biteceğine, zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada paketlenmiş et görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş sigara paketi görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada paket helva görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birinden sigara paketi almak kısmetlerinin artacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata paketi almak büyük hatalar yapacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments