Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık mektup görmek

Rüyada açık mektup görmek

Rüyada açık mektup görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, bilgilerle donanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalet eder.

Rüyada açık mektup gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Rüyada açık mektup görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden mektup almak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birinden mektup almak rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ağlayarak mektup yazmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, rahatının kaçacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birinden mektup almak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, güzel günlerin sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerden mektup almak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, maddi kayıpların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine mektup yazmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments