Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinden mektup almak

Rüyada tanımadığın birinden mektup almak

Rüyada tanımadığın birinden mektup almak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, ailesinin de büyük olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın birinden mektup almak gördüyseniz:

  • Hazırlayacağınız teklifdeki yanlışlar, sonucun gecikmesine ya da işin olmamasına neden olabilir.

Rüyada tanımadığın birinden mektup almak hem moral hem de çareler bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birinden mektup almak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada babaya mektup yazmak işinde terfi edeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, takdir edilen kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişiden mektup almak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada mektup okumak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, düşmanından uzak olacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine mektup vermek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bir kızdan mektup almak çok daha mutlu olunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, alım gücünün artacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü mektup görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments