Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle mektuplaşmak

Rüyada biriyle mektuplaşmak

Rüyada biriyle mektuplaşmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle mektuplaşmak gördüyseniz:

  • Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Rüyada askere mektup yazmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden aşk mektubu almak başarı kazanılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zarf mektup görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mektup görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine mektup vermek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, istediği evde oturacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden aşk mektubu almak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrılık mektubu okumak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakana mektup yazmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments