Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş gül görmek

Rüyada kurumuş gül görmek

Rüyada kurumuş gül görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ikinci bir şans vereceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş gül gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Rüyada kurumuş beyaz gül görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumus kirmizi gül görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, dolandırılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş gül görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, esenlik bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada birinden kurumuş gül almak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş kırmızı gül almak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş pembe gül görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizi kurumuş görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments