Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden külot almak

Rüyada birinden külot almak

Rüyada birinden külot almak geride bırakacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden külot almak gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada beyaz külot giymek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulur.

Rüyada siyah dantelli külot görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Rüyada kadın külotu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada külot vermek çok başarılı adımlar atacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına inanılır.

Rüyada külot satmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kakalı külot görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının külotunu görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli külot görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments