Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot vermek

Rüyada külot vermek

Rüyada külot vermek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, ekmeğinin de artacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, başarısının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada külot vermek gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada lacivert külotlu çorap görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada pembe külotlu çorap görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Rüyada külot aldığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı külot görmek verimliliğinin artacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı külot almak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı külot giymek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada külot kesmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada atlet külot görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, maddi güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments