Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kan geldiğini görmek

Rüyada birinden kan geldiğini görmek

Rüyada birinden kan geldiğini görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada kafadan kan gelmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadan kan geldiğini görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına işarettir.

Rüyada boğazdan kan geldiğini görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet eder.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada altından kan gelmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahminden kan gelmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada alnından kan geldiğini görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının burnundan kan geldiğini görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments