Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan kan geldiğini görmek

Rüyada arkadan kan geldiğini görmek

Rüyada arkadan kan geldiğini görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, daha fazla kazanç getireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Rüyada arkadan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada arkadan kan geldiğini görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadan gelmek geleceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada arkadan kan görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada birini arkadan bıçaklamak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kadını arkadan yapmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada arkadan iş çevirmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada eşini arkadan yapmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadan ilişki yapmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments