Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kaçtığını görmek

Rüyada birinden kaçtığını görmek

Rüyada birinden kaçtığını görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, maddi gücünün azalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, karalar bağlayacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada birinden kaçtığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Rüyada kızını kocaya kaçmış görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, dinamik olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrepten kaçtığını görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın saatini kaçırmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bir şey kaçırmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada sınav kaçırdığını görmek mutsuz ve hasta olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Rüyada vapur kaçırmak manevi mutluluğu tadacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada gelinlikle kaçırılmak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aklını kaçırmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments