Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vapur kaçırmak

Rüyada vapur kaçırmak

Rüyada vapur kaçırmak iş hayatında çok zarar edileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada vapur kaçırmak gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada vapur kaçırmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada vapuru kaçırdığını görmek daha çok iş yapacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işarettir.

Rüyada vapurun battığını görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada büyük vapur görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada denizde vapura binmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vapurla denizde gezmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada deniz ve vapur görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bandırma vapuru görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments