Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aklını kaçırmak

Rüyada aklını kaçırmak

Rüyada aklını kaçırmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hüsrana uğrayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada aklını kaçırmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada aklını kaçırdığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya tabir olunur.

Rüyada aklını kaçırmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin başından kan aktığını görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mehmet akif ersoyuu görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek parasını ve malını kaybedeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işarettir.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, azap çektiğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçları ak görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments