Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav kaçırdığını görmek

Rüyada sınav kaçırdığını görmek

Rüyada sınav kaçırdığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalettir.

Rüyada sınav kaçırdığını gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Rüyada sınav kaçırmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Rüyada sınav saatini kaçırmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak hayırlı adımlar atılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavı kaçırdığını görmek kısmetlerinin bollaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada sınavı kaçırmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işarettir.

Rüyada sınav kaçırdığını görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavı kaçırmak görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments