Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden ilaç almak

Rüyada birinden ilaç almak

Rüyada birinden ilaç almak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, gitmediği yerlere gideceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden ilaç almak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Rüyada ilaç içip kusmak yoğun duygular yaşayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ilaç yazdırmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, işlerinin duracağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ilaclar görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada eczanede ilaç satmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı ilaç içmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada depresyon ilacı içmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada mide ilacı içmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden ilaç almak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, rahat yüzü göreceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments