Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü canlı balık görmek

Rüyada bir sürü canlı balık görmek

Rüyada bir sürü canlı balık görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulur.

Rüyada bir sürü canlı balık gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Rüyada bir sürü canlı balık görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde canlı balık görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada evde canlı balık görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük ve canlı balık görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde canlı balık görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kazancının iki kat artacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı süs balığı yemek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Rüyada canlı balığı elinde tutmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, zenginliğinin artacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karada canlı balık görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments