Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasayla armut görmek

Rüyada kasayla armut görmek

Rüyada kasayla armut görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Rüyada kasayla armut gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Rüyada kasayla armut görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine işarettir.

Rüyada kasalarla üzüm görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada kamyonet kasası görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok üzüleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kasa domates görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma kasası görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasalarla elma görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Rüyada kasada meyve görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, emeklerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments