Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini yakalamak

Rüyada birilerini yakalamak

Rüyada birilerini yakalamak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerini yakalamak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada birilerini yakalamak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birileri tarafından kaçırıldığını görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerini gömmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, içinin de rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada birilerini öpmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birilerini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sevinçli haberler geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerini dövmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, hatalı yollara gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birilerinden saklanmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments