Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini gömmek

Rüyada birilerini gömmek

Rüyada birilerini gömmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerini gömmek gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.

Rüyada birilerini gömmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulur.

Rüyada toprağa kağıt gömmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada bebeği toprağa gömmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada diri bebek gömmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada et gömmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü bahçeye gömmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada insanı toprağa gömmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments