Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini öpmek

Rüyada birilerini öpmek

Rüyada birilerini öpmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini öpmek gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Rüyada birilerinin elini öpmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerini öpmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinin zehirlendiğini görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birilerini görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerini mutlu görmek onu hayallerine kavuşturacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada birilerini yolcu etmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerinin tartıştığını görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine yorulur.

Rüyada birilerine evlendiğini görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments