Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini hamile görmek

Rüyada birilerini hamile görmek

Rüyada birilerini hamile görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hakkıyla kazanca, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada birilerini hamile gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada birilerini hamile görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın birilerini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, bereket ve huzur getireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun birilerini görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birileri tarafından korunmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ortak işlere gireceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada birilerinden saklanmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinin konuştuğunu görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kız çocuğunun olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada birileriyle barışmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments