Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birilerini görmek

Rüyada küs olduğun birilerini görmek

Rüyada küs olduğun birilerini görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun birilerini gördüyseniz:

  • Birlikte çıkılan kısa bir yolculuk veya tatil olabilir.

Rüyada küs olduğun birilerini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun birileriyle barışmak güzel günlerinin geride kalacağına, keyfinin yerine geleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerinin ağladığını görmek sıkıntıya düşeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada birilerine hizmet etmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalettir.

Rüyada birileri tarafından kovalanmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada birilerinin kovaladığını görmek kısmetlerin çoğalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birilerini uyarmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada hep birilerinden kaçmak duygularının karşılığını alamayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments