Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşınan birilerini görmek

Rüyada taşınan birilerini görmek

Rüyada taşınan birilerini görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada taşınan birilerini gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada birileri tarafından taşlanmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet eder.

Rüyada birilerine taş atmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşınan birilerini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada birilerinin barıştığını görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, keder yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birilerini dövmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birilerini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birilerini taşlamak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments