Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından özlenmek

Rüyada biri tarafından özlenmek

Rüyada biri tarafından özlenmek çok üst mevkilere geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada biri tarafından özlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Rüyada biri tarafından özlenmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada öz amca görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada özalı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada öz oğlunu görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada öz kızını dövmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlü söz görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyazıt öztürkü görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada özlenilen birini görmek işlerinin yarıda kalacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments