Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlenilen birini görmek

Rüyada özlenilen birini görmek

Rüyada özlenilen birini görmek ele geçen paranın daha da artacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Rüyada özlenilen birini gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada özlendiğini duymak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada öz kardeşini görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada öz teyze görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada özalı görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada turgut özalı görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına işaret eder.

Rüyada öz baba görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlenen birini görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments