Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öz oğlunu görmek

Rüyada öz oğlunu görmek

Rüyada öz oğlunu görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına inanılır.

Rüyada öz oğlunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada öz oğlunu görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalettir.

Rüyada özlenilen birini görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada özalı görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, nazara geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine inanılır.

Rüyada öz dede görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada öz amca görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından özlenmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada öz abla görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada turgut özalı görmek güven kaybı yaşanacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments