Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tarafindan isirilmak

Rüyada fare tarafindan isirilmak

Rüyada fare tarafindan isirilmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret eder.

Rüyada fare tarafindan isirilmak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada fare tarafindan isirilmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada her tarafın yandığını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada her tarafı beyaz görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada öbür tarafı görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada saçının ön tarafının döküldüğünü görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek maddi gücünün azalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada her tarafın kar olduğunu görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada her tarafı bembeyaz görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, özlemlerini bitireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments