Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada al at görmek

Rüyada al at görmek

Rüyada al at görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, hatalı yollara gireceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada al at gördüyseniz:

  • Pratik uygulanabilir düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada al at görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada bebek kucağına alıp sevmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada almanca konuşmak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada para alıp kaçmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada almanca konuştuğunu görmek kişinin kazancının çoğalacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada alnından kan aktığını görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını abdest alırken görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments