Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden çok deve görmek

Rüyada birden çok deve görmek

Rüyada birden çok deve görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılar son bulacağına, husumetlerin başgöstereceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada birden çok deve gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada birden çok deve görmek fırsatların elden kaçacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla tavşan görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla gemi görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, neşeleneceğine, doyasıya sefasını süreceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek rahat bir hayata sahip olmaya, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla elbise görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla yüzük görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden çok çanta görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments