Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok silah görmek

Rüyada birçok silah görmek

Rüyada birçok silah görmek hayaller kurulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada birçok silah gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Rüyada birçok silah görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işaret eder.

Rüyada birçok iğne görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kredi çekileceğine tabir olunur.

Rüyada birçok mezar görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada birçok ağaç görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işarettir.

Rüyada birçok kapı görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada birçok balık görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına tabir olunur.

Rüyada birçok karınca görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Rüyada birçok çizme görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments