Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok balık görmek

Rüyada birçok balık görmek

Rüyada birçok balık görmek sıkıntı yaşanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada birçok balık gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada birçok yunus balığı görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalettir.

Rüyada birçok balık görmek yüksek mertebeye geleceğine, rahat bir döneme gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok yıldız görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Rüyada birçok erkek görmek hayırlı haberlere, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Rüyada birçok aslan görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada birçok güvercin görmek çok büyük başarı kazanacağına, kişinin afiyette kalacağına, malını ve canını riske edeceğine delalet eder.

Rüyada birçok ekmek görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, düşünmeden hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada birçok kişiyi dövmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments