Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok mezar görmek

Rüyada birçok mezar görmek

Rüyada birçok mezar görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok mezar gördüyseniz:

  • Belli hedef veya isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilecek destekleyici etkiler altındasınız.

Rüyada birçok mezar görmek faturalarını ödeyemez olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kapı görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok bebek doğurmak daha fazla başarı kazanılacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Rüyada birçok köpek görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok güvercin görmek yanlış işler yapacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalettir.

Rüyada birçok adam görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada birçok gelin damat görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok kapıdan geçmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments