Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kişiyle evlenmek

Rüyada birçok kişiyle evlenmek

Rüyada birçok kişiyle evlenmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, bir hastalığa maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada birçok kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Rüyada birçok kişiyle evlenmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok kişiyle kavga etmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kişiyle öpüşmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada birçok kişiyi dövmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, canının derdine düşeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok kişinin öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada birçok kişiyi öpmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir kişiyle evlenmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments