Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kişiyle öpüşmek

Rüyada birçok kişiyle öpüşmek

Rüyada birçok kişiyle öpüşmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada birçok kişinin öldüğünü görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok kişiyi öpmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada birçok kişiyi dövmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada birçok kişiyle kavga etmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada birçok kişiyle öpüşmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birçok kişiyle evlenmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok yunus görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına inanılır.

Rüyada birçok kapıdan geçmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments