Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işlerinin ters gideceğine, istenmeyen olayların olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Rüyada kapı önünde birçok ayakkabı görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, borçlarının biteceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının önünde siyah ayakkabı görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işaret eder.

Rüyada kapının önünde çok ayakkabı görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, masa başı bir işe girileceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hem dua alacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı önünde çok ayakkabı görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünde ayakkabılar görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments