Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin yıkılacağını görmek

Rüyada evinin yıkılacağını görmek

Rüyada evinin yıkılacağını görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada evinin yıkılacağını gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada evin başına yıkıldığını görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir evin yıkıldığını görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinin yıkılmasını görmek parasal durumun düzeltileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek bahtının açık olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin balkonunun yıkıldığını görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments